Televisiojuontaja haastoi UFC-ottelijan – nainen mursi miehen kylkiluut!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tru MMA Show -ohjelman juontaja Aaron True sai vähän esimakua ohjelmassaan siitä, miltä tuntuu tapella naista vastaan. Hän haastoi UFC-ottelija Ronda Rouseyn haastatellessaan häntä ja päätyi maahan makaamaan murtuneiden kylkiluiden kera.

Aaron True haastattelee Ronda Rouseyta ja sanoo naiselle epäilevänsä sitä, että hän pärjäisi miestä vastaan vaikka vahva nainen onkin. Tämä olisi kannattanut jättää sanomatta ja Rousey kommentoikin Truelle, että juuri tuollaiset kommentit tekevät hänestä entistä vahvemman. Nainen demonstroi ottelutaitojaan heittämällä miehen maahan tehostamalla heittoa vielä niin, että iskeytyy miehen päälle omalla painollaan.

True jäi tuskissaan maahan makaamaan ja sanoi, että nainen luultavasti mursi kylkiluita mieheltä. Rousey nauraa ja luuli miehen vitsailleen, mutta hetken kuluttua mies sanoo uudelleen olleen tosissaan. Ronda Rousey heitti Truen judon O Goshi -nimisellä otteella murtaen mieheltä yhteensä neljä kylkiluuta.