Chris Brownin tyttären nimi kummastuttaa – tyttö sai nimekseen Royalty

Viihdeuutiset · Annika Kela

Räptähti Chris Brown sai hiljattain perheenlisäystä yhdessä 31-vuotiaan sairaanhoitaja Nian kanssa. Satunnaisista mallikeikoista tunnettu kaunotar on ollut pienestä tyttärestään onnensa kukkuloilla. Isän henkilöllisyys pysyi salassa lapsen syntymään asti.

Kun Brownin isyys tuli julki, siitä nousi välittömästi kohu. Uutinen Chrisin isyydestä oli liian kova pala räppärin tyttöystävälle ja heidän seurustelusuhteensa päättyi kohun saattelemana. Lapsukaisen äiti Nia ja isä Chris ovat TMZ-viihdesivuston mukaan hyvissä väleissä.

Kohun aiheuttanut perheuutinen ei ole ainoa asia, joka on tullut yllätyksenä. Äidin tekemä nimivalinta on myös mietityttänyt monia. Pieni tytär sai nimekseen Royalty, joka tarkoittaa suomeksi kuninkaallista tai tekijänpalkkiota. Todennäköisesti nimellä on viitattu kuninkaallisuuteen. Olisi mielenkiintoista tietää, onko omaperäisen nimen taustalla jonkinlainen tarina.