Isäntä yritti kokata – koira oli aivan toista mieltä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat ovat kuin perheenjäseniä ja oppivat monesti todella uskomattomia temppuja omistajiensa kouluttamana ja tarkkailemalla perhettään. Japanilainen mies ja hänen koiransa tekevät kaiken yhdessä ja heidän hauskoista videoistaan on vaikea erottaa, mitä koiralle on opetettu ja minkä hän on itse oppinut.

Uusimmalla videollaan mies ja hänen japanilainen Shiba Inu -koiransa ovat kokkailupuuhissa. Mies kuvaa ruoanvalmistuksen ohjetta videolle ja kertoo, miten herkullinen maustettu tofu syntyy. Koira kuitenkin sabotoi miehen jokaisen liikkeen. Joka kerta, kun mies laskee jonkin purnukan kädestään koira menee ja kaataa sen.

Videon lopussa mies nostaa taulun ylös, jossa ilmeisesti lukee maustetun tofun valmistusohjeet. Koiran putsatessa taulun merkinnät katsojalle viimeistään paljastuu, että tämä kokkailuvideon sabotointi oli opeteltu etukäteen.

YouTubessa Inosemarine-nimisen kanavan takana seikkailevat mies ja koira, jotka näyttävät olevan ylimmät ystävykset. He tekevät kaikkea yhdessä ja mies on myös kuvannut heidän erilaisia askareitaan videolle. Koiran ja miehen arki näyttääkin olevan melko mielenkiintoista katsottavaa sillä se on kerännyt seuraajia jo yli 42.000 ja kaverusten videoita on katsottu lähes 20 miljoonaa kertaa.