Jalkapallotähdet kokeilivat jääkiekkoa – huonostihan siinä kävi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Sveitsiläisen jääkiekkoareenan jäälle oli saapunut joukko urheilijoita pelaamaan kiekkoa. Southamptonilaisen jalkapallojoukkueen jäsenet olivat viettämässä lomaa Sveitsissä ja heidät oli haastettu kokeilemaan suosittua urheilulajia siellä ollessaan.

Jalkapallotähdet olivat ottaneet haasteen vastaan. Netissä on julkaistu hulvaton video jalkapalloilijoista, jotka ovat silminnähden urheilulajista aivan pihalla. Vaikutti siltä, että jo pelkästään varusteiden pukeminen oli haasteellista.

Miesten saapuminen jäälle oli ratkiriemukas näky. Aikuiset miehet liikkuivat jäällä kuin pienet taaperot, ottaen tukea toisistaan ja kompastellen. Sitten oli aika ryhtyä pelaamaan. Jalkapalloilijoiden pelistä ei meinannut tulla mitään. Pelaajien kaltaista tunarointia ei ole aiemmin nähty. Jäällä varovasti liukuvat pelaajat ovat kuin kouluikäisiä pikkupoikia. Ehkä on parempi, että The Saintsin miehet pysyvät omassa lajissaan jalkapallon parissa.