Katie Price esitteli rusketusrajansa – suihkurusketuksen jälkeen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Povipommina ja mediapersoonana tunnettu Katie Price on julkaissut Instagram-tilillään kuvan suihkurusketuksensa lopputuloksesta. Neitokainen oli päättänyt jättää pitsipöksyt jalkaan ja rusketussessiosta syntyneet raidat olivat vahvaakin vahvemmat.

Tähtönen on nähtävästi päätynyt suihkurusketuksessa väriin, joka vastaa useiden viikkojen auringossa olemisen lopputulosta. Pricen jalat ovat saaneet todella tumman värin ja odotettavissa on, että väri tummenee siitä vielä muutaman asteen.

Katie julkaisemassa kuvassa näyttää siltä kuin pitsiset alushousut olisi maalattu hänen jalkaansa. Kontrasti vaalean ihon ja rusketusaineen ruskettaman ihon välillä on suuri. Ellei tähti olisi mainostanut salonkikäyntiään, olisi voinut luulla, että neitokainen on saanut värinsä pitkäkestoisen rantaloman yhteydessä.

Woke up Faking it & in it with @fakebakeunited thanks to @VicFakeBake & @SandraMcClumpha for sending @TheTanExpert

Kuva, jonka Katie Price (@officialkatieprice) julkaisi