Miley Cyrus kohahdutti raskauskuvalla – onko tämä vihje?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Miley Cyrus tunnetaan vakuuttavan viihdeuransa lisäksi skandaalinkäryisistä nettikuvistaan. On selvää, että poppari nauttii sosiaalisessa mediassa julkaistujen kuviensa aiheuttamista kohuista, huomiosta ja skandaaleista.

Jälleen kerran Cyrus on onnistunut saamaan kohun aikaan Instagramissa julkaistulla kuvalla, jossa Miley on kuvankäsittelyn avulla liitetty otokseen, jossa raskaanaoleva nainen on ultraäänikuvattavana. Tähtönen on kirjoittanut kuvatekstiksi viestin, jossa lukee: ”Huhut ovat totta!”.

Kuvassa neitokaisen vatsaa tutkii ultraäänilaitteella kaunottaren assistentti Cheyne Thomas. Monitorin kuvassa näkyy vauvan muotoinen pepperonipizza.

Vaikka kyse on selvästi vitsistä, ovat monet tulkinneet kuvan olevan vihje siitä, että Miley on raskaana. Tähti on todennäköisesti tarkoituksellisesti halunnut saada väärinkäsityksen aikaiseksi huvittavalla kuvallaan. Hurjasta bilettämisestä ja vauhdikkaasta elämäntyylistä päätellen Miley ei ole vielä valmis asettumaan aloilleen.

The rumors are true…… @cheythom

Kuva, jonka Miley Cyrus (@mileycyrus) julkaisi