Ryöstäjä vei naiselta käsilaukun – kosto oli suloinen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kaakkois-Aasiassa liikehuoneiston valvontakamera on kuvannut videolle erikoisen ryöstötilanteen. Kadulla kävellyt nainen joutui rikoksen uhriksi keskellä kirkasta päivää, kun skootterilla paikalle huristellut mies otti väkivalloin naiselta hänen käsilaukkunsa.

Mies lähti juoksemaan laukun kanssa ja nainen jäi järkyttyneenä seisoskelemaan kadulle. Sitten nainen huomasi, että ryöstäjä oli jättänyt skootterinsa tien viereen lähtövalmiuteen. Ajattelematta sen enempää nainen hyppäsi skootterin selkään ja kaasutteli tiehensä.

Valvontakameran videolta näkyy tilanne, kun ryöstäjä tajusi tehneensä pahan virheen ja lähti juoksemaan naisen perään. Karma oli ollut naisen puolella ja neitokainen sai vaihdettua käsilaukkunsa toimivaan menopeliin.