Näin upeaa bikinivartaloa Zoe Kravitz aiemmin piilotteli!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka julkkiskaunoar Zoe Kravitz nautiskeli vapaapäivästään Miamin rannoilla hieman yllättäen yksiosaisessa uima-asussa, joka peitti hänen vartalonsa. Nyt tilanne on muuttunut, kun Zoe esitteli upean bikinivartalonsa.

Monien pop- ja rocktähtien jälkikasvu on valloittanut viime vuosina julkkismaailmaa, kun osa heistä on jatkanut viihdealalla ja monet muut aloittaneet uran mallibisneksessä. Eräs heistä on Zoe Kravitz, joka on julkkispari Lenny Kravitzin ja Lisa Bonetin tytär.

26-vuotias Zoe Kravitz on tehnyt monipuolista uraa laulajana, näyttelijänä ja mallina. Hänen ensimmäinen merkittävä elokuvaroolinsa nähtiin vuonna 2007 elokuvassa The Brave One yhdessä Jodie Fosterin kanssa. Sittemmin Zoe on tähdittänyt myös televisiosarjaa Californication ja elokuvaa X-Men: First Class.