Bilekutsusta tuli nettihitti – hulvaton teinipoika pani parastaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Bar mitsva on juutalaiseen uskonnolliseen perinteeseen kuuluva juhla, jota vietetään, kun juutalainen poika saavuttaa 13 vuoden iän ja tulee uskonnollisesti täysikäiseksi. Tytöille järjestettävä vastaava juhla on bat mitsva. Yleensä vanhemmat tuhlaavat lastensa juhliin pienen omaisuuden ja kutsutkin ovat sen mukaiset.

Nyt videolla nähdään Brody Crizin huikea bar mitsva -kutsu, joka on todella hienosti tehty. Videolla poika laulaa maainmanlaajuisesti suosittuja hittikappaleita ja niiden tutut musiikkivideotkin on kopioitu kutsuun hauskasti pojan esittämänä. Videolla kuullaan muun muassa William Pharellin Happy-kappale, Lorden Royals sekä koskettava balladi Let It Go, joka tuli Frozen-animaatioelokuvasta tutuksi.

Poika on sanoittanut uudelleen tutut kappaleet ja kertoo laulussa tulevista juhlistaan, siitä miten poika on illan päätähti sekä raottaa hieman juutalaisen perinteen taustoja. Poika on todella hurmaava ja luultavasti kaveriporukkansa suupaltti ja vitsiniekka, joka saa paistatella huomion keskipisteenä ilman juhlapäivääkin.