Tyttöystävä ei pitänyt pojan asuvalinnasta – wrestling-reaktio videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tyttö- tai poikaystävien tyyli saattaa parisuhteen edetessä hieman muuttua. Joskus muutos tapahtuu seurustelun alettua. Jotkut seurustelukumppanit alkavat neuvomaan toista pukeutumisessa. Monet kumppanit myöntyvät, koska haluavat miellyttää toista ja näyttää heidän silmissään hyvältä.

Joe Weller oli kuitenkin eri mieltä. Hänen tyttöystävänsä kertoi Wellerille, että hän ei pidä sinisestä väristä. Sattuu olemaan kuitenkin niin, että Weller rakastaa omistamiaan sinisiä lyhythihaisia paitoja, eikä suostu luopumaan niistä.

Weller ”pahoitti mielensä” ja hänellä oli mielessään keino, jonka avulla hän sai tyttöystävän luopumaan vaatimuksistaan. Videolla Weller suorittaa tyttöystävälleen WWE-painiliikkeitä, jotka yleensä päättävät ottelun heittäjän voittoon.

Videolla ei luonnollisestikaan oikeasti pahoinpidellä ketään ja liikkeet suoritetaan hyppäämällä takapihalla olevaan uima-altaaseen. Liikkeet näyttävät hauskoilta veteen tehtynä ja videoon lisätty selostusraita yleisön huurraamisäänten kera kruunaa kaiken. Video on saanut jo noin 10 miljoonaa katsomiskertaa.