Poliisi ihmeissään – pariskunnan kotitalo varastettiin!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Oregonilainen poliisiyksikkö sai tutkittavakseen tapauksen, joka saattaisi kummastuttaa monia. Pariskunta oli nimittäin ilmoittanut poliiseille, että heidän kotitalonsa oli varastettu. Klamath Fallsin metsämaisemassa sijainnut hirsimökki oli kadonnut jäljettömiin.

The Huffington Post -lehden mukaan erikoinen tapaus sai paljon huomiota ja pian paikallisuutiset kertoivat mystisestä talon katoamisesta lähetyksissään. Lopulta kadonneeksi ilmoitettu talo löytyi. Eräs nainen ilmoitti poliisille, että hän oli ostanut hirsimökin itselleen ja talo seisoo hänen pihamaallaan.

Poliisille selvisi, että talolla oli pariskunnan lisäksi ollut kolmas omistaja. Hän oli myynyt hirsimökin naiselle ja kauppojen jälkeen talo oli toimitettu hänen tontilleen. Poliisi etsii talon myynyttä osapuolta, sillä hän on ratkaiseva henkilö talon katoamismysteeriin liittyen. Hirsimökin ostanutta naista ei epäillä rikoksesta.