Poika säikytteli koiraa – karma iski heti takaisin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Perheensä kanssa eläinliikkeessä asioinut pikkupoika näki häkissä suloisen koiran. Sen sijaan, että poika olisi lähestynyt koiraa varoen, päätti hän sännätä koiran häkkiä päin hyökkäämällä ja hyppimällä.

Häkissä ollut koira pelästyi pojan uhkaavia liikkeitä ja se hyppäsi ovea vasten. Samalla poika hyppäsi tasajalkaa häkin edessä lyöden päänsä oveen. Pikkupoika päätyi lopulta eläinliikkeen lattialle selälleen makaamaan.

Videon kuvannut perheenjäsen auttoi pojan ylös lattialta. Videon julkaisemisen jälkeen katsojat ovat kommentoineet videota ja olleet lähes yhtä mieltä siitä, että pikkupojan pelleily oli kostautunut karman avulla. Toivottavasti seuraavalla kerralla nuori mies osaa käyttäytyä kunnioittavammin ja rauhallisemmin eläimiä kohtaan.