Britney Spearsin hiukset irtosivat kesken keikan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Britney Spearsille tapahtui nolo vahinko lavalla kesken esityksen, kun osa hänen pitkistä hiuslisäkkeistään lähti irti lavalla. Spears on nähty viime aikoina lyhyemmällä hiustyylillä, mutta esitykseen hänelle oli luotu pitkät vaaleat kutrit takaisin.

Hiuslisäkkeet eivät kuitenkaan kestäneet Spearsin kovaa menoa lavalla ja osa hiuksista putosi lavalle kesken konsertin. Daily Mail -lehden julkaisemalla videolla näemme pienen pätkän Britney Spearsin esityksestä, jonka hän veti Planet Hollywoodissa.

Naisen polkkapituisista hiuksista oli luotu esitystä varten jälleen pitkät, mutta lisäkkeet eivät pysyneetkään enää Spearsin tanssiliikkeissä mukana. Videolla lisäke roikkuu jo tähden puolessa selässä ja on kiinni enää muutamasta karvasta tähden kutreissa. Kun Spears tekee nopean käännöksen hiuslisäke lähtee lopullisesti irti ja putoaa lavalle.

Maailmanluokan laulajatähtien konserttikiertueita saatetaan valmistella todella kauan. Konserteista tehdään isoja spektaakkeleita, joissa valot, tanssijat ja erilaiset tehosteet ovat isossa osassa. Myös tähden tyyliä suunnitellaan ja monesti yhden esityksen aikana nähdään useita asuvaihtoja. Spearsille oli haluttu kiinnittää pitkät vaaleat hiukset, jotka ovat aikoinaan olleet naisen tavaramerkki. Tällä kertaa lisäkkeet eivät vain kestäneet niin kuin oli suunniteltu.