Huumemies vedätti poliisia nerokkaasti – ampuminenkaan ei auttanut

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvalloissa poliisin kojelautakameraan oli tallentunut erikoinen tilanne, jossa pysäytetyn ajoneuvon kuljettaja lähetti epäilyttävän paketin taivaalle ilmapallojen avulla. Kuski oli pysäytetty liikennesääntörikkeen takia.

Kun poliisi poistui miehen auton vierestä omalle autolleen tarkistamaan kuljettajan ajokorttia ja rekisteriotetta, näki hän jotain erikoista. Auton ikkunasta nousi taivaalle ilmapalloja, joihin oli kiinnitetty epäilyttävä nyytti. Poliisi toimi ripeästi ja yritti ampua ilmapallot alas.

Yrityksestään huolimatta pallot leijailivat poliisin tavoittamattomiin. Vaikka videokameralle taltioitunut materiaali on painava todiste kuljettajan rikollisesta toiminnasta, ei ilmapallojen kuljettaman nyytin sisällöstä voida olla 100 prosenttisen varmoja. Videolta ei käy ilmi, onnistuttiinko rikollinen tuomitsemaan pelkän videokuvan perusteella.