Kansainvälinen suihinottopäivä ensi lauantaina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi lauantaina vietettävä kansainvälinen pihvi- ja suihinottopäivä pantiin aikoinaan alulle vastapainoksi ystävänpäivälle, jolloin naisia viedään ravintolaan ja heille ostellaan lahjoja. Miehet tyytyvät vähempään, ja heille riittää paras mahdollinen nautinto, mitä nainen heille pystyy tarjoamaan.

Kansainvälinen teemapäivä on virallisesti nimeltään Steak & Blowjob -päivä ja sen tarkoituksena on miesten hemmotteleminen herkullisilla pihveillä ja nautinnollisella poskihoidolla.

Miehelle koituu suunnatonta mielihyvää, kun nainen hyväilee sukuelimen päätä joko huulillaan tai kielellään pyöritellen. Kun peniksen pää on kokonaan suussa, voi elintä puristaa huulilla samalla, kun sitä hyväilee kielen edestakaisilla liikkeillä. Toinen äärimmäistä mielihyvää tuottava tunne on, kun nainen kutittelee terskan alapuolta kielellä ja liikuttaa suutaan vartta pitkin ylös alas.

Suihinottopäivä voidaan käsittää myös yleiseksi suuseksipäiväksi, joka ei ole pelkästään miesten nautintoa varten. Suuseksistä nauttivat myös naiset, ja miehen antama suuseksi saattaa joskus olla ainoa tapa naisen orgasmin saavuttamiseen.

Naisille annettavaa suuseksiä pääsee harvoin toteuttamaan hetken mielijohteesta ja yllätyksenä, siksi leidit tuleekin lämmitellä jo ennen varsinaisen toiminnan aloittamista. Mies oppii tai kuulee yleensä pian, mistä hänen käsissään oleva nainen nauttii eniten. Kielen liikkeet voivat olla pitkiä tai pyöritteleviä. Pitkään toistettu liike tuottaa yleensä enemmän nautintoa kuin jatkuvasti vaihdettu sarja.