Laiva rajussa myrskyssä – näin kävi miehistön komentosillalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laivat joutuvat maailman merillä ajoittain koviinkin myrskyihin, joissa laivojen lisäksi myös miehet joutuvat koville. Taannoin julkaisimme videon, jossa nähtiin miten laivan rakenteet vääntyilivät huomattavasti aaltojen iskiessä runkoon. Nyt vuorossa on miehistön reaktiot kovassa myrskyssä.

YouTube
YouTube

Alkuperäinen video on poistettu YouTubesta. Etsimme parhaillaan toista versiota. Tilalla nähdään aiemmin julkaistu hieman samankaltainen video. Toimitus pahoittelee.

Videolla nähdään miten laivan komentosillalle on kerääntynyt joukko merimiehiä seisomaan rivissä. Voimakas merenkäynti sai miehet taiteilemaan melkoisesti, kunnes suuri aalto kaatoi osan heistä lattialle ja sai miehet liukumaan pitkin lattiaa. Komentosillan ikkunasta näkyy heiluva taivaanranta.