Poika haukkui pikkutyttöä rumaksi – tytöltä nerokas vastaisku

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset nimittelevät toisiaan herkästi ja sanovat suoraan sen, mitä he ajattelevat vaikka se olisikin välillä jotain sopimatonta. Lapset huomauttavat jos joku ihminen näyttää erilaiselta, jollain on erivärinen iho tai vaikkapa lapsen mielestä huvittavan iso vatsa, mistä täytyy tietenkin huomauttaa asianomaiselle.

Eräs poika oli sanonut neljävuotiasta tyttöä esikoulussa rumaksi ja tytön reaktio nimittelyyn yllätti pojan varmasti täysin. Hän kertoo videolla äitinsä kuvatessa, miten tilanne oli mennyt. Poika oli sanonut tyttöä rumaksi, mihin hän oli vastannut, että hän ei ole tullut tänne tekemään muodikasta kannanottoa. Tyttö jatkoi vielä: ”Tulin tänne oppimaan enkä näyttämään nätiltä. Oletko sinä katsonut peiliin viimeaikoina? Hei sitten, nähdään myöhemmin. Kehtaatkin suututtaa minut”.

Tältä pikkutytöltä ei itsevarmuutta puutu ja tytön asenne on todella kohdillaan. Joskus kiusaajille takaisin sanominen ja itsensä puolustaminen saattaa vain pahentaa tilannetta, mutta tällainen sanavalmius ja reaktio takuulla yllätti nimittelijän.