Missä vauvamasu?! Mallikaunottaren raskauskuvia vaikea uskoa todeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähes jokaisesta naisesta huomaa raskaana olemisen jo viimeistään neljännen raskauskuukauden aikana, mutta joillain naisilla raskausvatsa kasvaa kuitenkin selvästi muita vähemmän. Eräs ennätyksellinen tapaus on kuitenkin Sarah Stage, joka on kertomansa mukaan kahdeksannella kuulla raskaana.

Väitettä on vaikea uskoa todeksi, kun katsotaan Sarahin Instagramissa julkaisemia valokuvia, sillä niissä raskausvatsan voi hädin tuskin nähdä. Päällystakin alta raskautta olisi lähes mahdotonta havaita. Fitness-harrastus ei voi olla tähän syynä, sillä heilläkin raskausvatsa kasvaa siinä missä muillakin naisilla. Jotkut ovatkin jo epäilleet Stagen väitettä hänen raskautensa tilasta.

Eek officially 81/2 months… And he's now 5lbs #34weeks

Kuva, jonka SARAH STAGE (@sarahstage) julkaisi

Can't wait to meet him (used @bondisands for tan) PHOTO: @krishphotos #8monthspregnant

Kuva, jonka SARAH STAGE (@sarahstage) julkaisi

Good morning lil chunker is almost 5 lbs #33weeks tomorrow.. #8months

Kuva, jonka SARAH STAGE (@sarahstage) julkaisi

Yesterday at the beach #31weeks

Kuva, jonka SARAH STAGE (@sarahstage) julkaisi