Tanssiva mies nolattiin julkisesti – nyt 1 700 naista tulossa jättibileisiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Internet ja sosiaalisen median voima osaavat välillä yllättää. Mediaa voidaan käyttää kiusaamiseen, mutta myös hyvään tarkoitukseen ja tässä tapauksessa kumpikin näistä on toteutunut. Sean-niminen mies joutui tanssiessaan pilkan kohteeksi ja kuvatuksi.

Hänen kuvansa julkaistiin ilkeän kuvatekstin kanssa, mutta onneksi tuhannet naiset kävivät Cassandra-nimisen naisen johdolla taistoon kiusaamista vastaan.

Verkkoon ilmestyi kaksi kuvaa isokokoisesta miehestä. Toisessa kuvassa hän tanssii ja toisessa katsoo pää alaspäin lattiaan surullisena. Kuvateksiin oli kirjoitettu, että kuvan ottajat olivat nähneet tämän miehen tanssimassa ja hän lopetti heti, kun hän huomasi, että häntä pilkattiin ja kuvattiin.

@CassandraRules-nimimerkillä Twitteriä käyttävä nainen huomasi kuvan ja päätti ryhtyä taistoon kiusaajia vastaan. Hän halusi löytää miehen ja tehdä hänelle jotain kivaa. Twitter-kampanja #FindDancingMan sai alkunsa.

Cassandran tekemää etsintäilmoitusta jaettiin Twitterissä tuhansia kertoja ja lopulta Stan löytyi. Cassandra aikoo järjestää Seanille juhlat ja Sean otti kutsun iloisin mielin vastaan niin kuin yli 1.700 naistakin, jotka odottavat innokkaana pääsevänsä tanssimaan tämän miehen kanssa. Metro-lehden mukaan myös Moby on luvannut tulla juhliin tiskijukaksi ja Pharrell Williams lupasi myös piipahtaa juhlissa.