Tukholmalaishotelli lukitsi ovensa – sekava mäyrä pyrki sisään

Viihdeuutiset · Annika Kela

Tukholmassa sijaitsevan Radisson Blu -hotellin ovet jouduttiin tilapäisesti lukitsemaan viime viikolla häiriköivän eläimen takia. Yöaikaan liikkeellä ollut mäyrä yritti aktiivisesti päästä hotelliin sisälle ja käyttäytyi hyökkäävästi asiakkaita kohtaan.

Metro-lehden mukaan henkilökunta soitti poliisit paikalle, sillä 40 minuutin ajan mäyrä päivysti pihalla, eikä päästänyt parkkipaikalla liikkuneita ihmisiä autoihinsa hyökkäilemättä heitä kohti. Hotellin oven edustalla oleva valvontakamera on taltioinut aggressiivisen mäyrän videolle.

Ahdistuneesti ja häiriintyneesti käyttäytynyt eläin huolestutti hotellin asiakkaita ja henkilökuntaa. Paikalle saapuneet poliisit soittivat eläintensuojeluviranomaisen ottamaan eläimen kiinni. Poliisin mukaan mäyrä on rauhoittunut ja se on päästetty luontoon. Viranomaisetkaan eivät osanneet sanoa, mikä oli aiheuttanut eläimessä aggressiivisen käytöksen. Ehkäpä täysikuu oli saanut sen sekaisin.