Teinit luulivat varastaneensa kokaiinia – olikin isoisän tuhkat

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kolme nuorta miestä olivat murtautuneet yksityiseen asuntoon Yhdysvaltain Missosurissa. 15-17-vuotiaat nuorukaiset olivat varastaneet asunnosta Xbox 360 -pelikonsolin, reseptilääkkeitä ja laatikon, joka sisälsi asunnossa asuvan perheen isoisän tuhkat.

Sen jälkeen miehet olivat hypänneet autoon ja kaasuttaneet pois paikalta. Ajomatkalla nuorukaiset olivat huomanneet, että laatikossa oleva jauho ei ollutkaan kokaiinia. Niinpä miehet olivat heittäneet laatikon sisältöineen ikkunasta tien reunaan. Nuorten miesten rötöstelyreissua seurasi pidätys.

Metro-lehden mukaan poliisi oli onnistunut jäljittämään Xbox-pelikonsolin IP-osoitteen sen jälkeen, kun laitteeseen oli kytketty nettiyhteys. Ennen kuin miehet ehtivät päästä nauttimaan pelailusta, oli poliisi jo oven takana. Poikien murtokeikka ei siis mennyt ihan putkeen.