Tennistähti paljasti kaverinsa uskottomuuden suorassa lähetyksessä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suorissa lähetyksissä sattuu ja tapahtuu. Ainoa asia, joka on ennustettavissa ja kontrolloitavissa on omat puheet ja teot, mutta aina se ei riitä. Joku muu voi pilata haastattelun puolestasi. Niin kävi myös tällä kertaa, kun tennistähti Dominic Inglot joutui kinkkiseen tilanteeseen Eurosport-kanavan lähetyksessä.

Davis Cup -tennisturnauksessa samassa tiimissä pelaavat Andy Murray ja Dominic Inglot lisäsivät hurjasti viihdearvoa Eurosport-kanavan haastattelussa Murrayn tehdessä vahingossa kiusallisen paljastuksen Inglotista. Haastattelija kysyi miehiltä, että mitä he aikovat tehdä tänään ja Murray paljasti, että Inglotilla on täällä Glasgowissa tyttöystävä, joten hän viettää luultavasti tytön kanssa iltaa, mutta muiden suunnitelmat ovat vielä auki.

Inglotin suu loksahti auki ja hän kertoi hämillään Murraylle, että itseasiassa hänellä on oikeasti tyttöystävä kotona ja tyttöystävä luultavasti katsoo tätäkin haastattelua. Murray purskahtaa haastattelijan kanssa nauruun ja miehet lähtevät pois tilanteesta. Inglotilla saattaa olla jokunen vihainen tekstiviesti odottamassa puhelimessaan tämän haastattelun jäljiltä.