Viimeinkin! Zoolander-hittikomedia saa jatko-osan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman hauskimpien komediaelokuvien kärkijoukkoon useita kertoja rankattu Zoolander saa jatko. Ben Stillerin ja Owen Wilsonin elokuvan fanit ovat toivoneet jatkoa jo vuosikausien ajan, ja nyt Stiller vahvisti jatko-osan olevan jo työn alla. Hän kertoi asiasta teeman mukaisesti Pariisin muotiviikkojen catwalkilla.

Asiasta uutisoineen Rolling Stones -lehden mukaan superhyvännäköiset miesmallit Derek Zoolander ja Hansel astelivat lavalle Maison Valentinon muotinäytöksessä. Vuonna 2001 ensi-iltansa saaneen Zoolanderin jatko-osa saa tämänhetkisten tietojen mukaan ensi-iltansa helmikuussa 2016. Myöhemmin Stiller vahvisti asian myös Instagamissa julkaisemalla kuvan hänestä ja Wilsonista.

Apparently Derek and Hansel have come to terms on #Zoolander2

Kuva, jonka Ben Stiller (@benstiller) julkaisi

Viime vuonna Deadline uutisoi ensimmäisenä, että Zoolander 2 olisi valmisteilla ja että Penelope Cruz olisi kiinnitetty sen tähdeksi. Tuolloin tietoa ei kuitenkaan vielä vahvistettu. Myös Will Ferrell tullaan ilmeisesti näkemään jatko-osassa.