Kolmirintainen nainen pidätettiin jälleen – pidätyskuva ei anna armoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen Jasmine Tridevil, oikealta nimeltään Alisha Hessler, nousi otsikoihin väitettyään teettäneensä plastiikkakirurgilla itselleen kolmannen rinnan. Myöhemmin kävi ilmi, että naisen laukusta oli löytynyt taannoin useita tekorintoja.

Instagram
Instagram
Splash
Splash

Jasmine väittää silti kiven kovaan rintojensa olevan todelliset. Alisha Hessler on jälleen päätynyt uutisiin triplarintoihinsa liittymättömissä merkeissä. 21-vuotias nainen pidätettiin Splash Newsin mukaan Hillsborough Countyn viranomaisten toimesta tiistaina 10. maaliskuuta ilman ajokorttia ajamisesta. Poliisi julkaisi pidätyskuvan netissä, eikä se taida olla neitokaisen mieleen.

Tämä on jo toinen kerta kun Alisha on joutunut poliisien kanssa tekemisiin vähän ajan sisällä, sillä tammikuussa hänet pidätettiin rattijuopumuksesta. On epäselvää, lähtikö naisen kortti hyllylle tammikuisen rikoksen myötä vai hävisikö se jossain muussa yhteydessä.