Moottoripyöräjengi pysäytti liikenteen – upea syy paljastui pian

Viihdeuutiset · Annika Kela

Epäonninen kulkukoira oli ajautunut vaaralliseen tilanteeseen. Se juoksenteli vilkkaalla moottoritiellä liikenteen seassa yrittäen väistellä ohikiitäviä autoja. Pelokas koira sai yllättäen avukseen moottoritiellä ajelleen moottoripyöräjengin.

Motoristit huomasivat koiran ahdingon ja päättivät ottaa koiran kiinni ennen kuin jotain ikävää sattuisi. Miehet hiljensivät vauhtiaan ja pysäyttivät moottoritien liikenteen. Sen jälkeen motoristit muodostivat kehän koiran ympärille toivoen saavansa sen kiinni.

Koira juoksenteli päättömänä tien laidasta toiseen ja osa moottoripyöräilijöistä yritti saada sen juoksemalla kiinni. Lopulta koira onnistuttiin piirittämään ja yksi moottoripyöräilijöistä nosti sen syliin. Hyväsydämisten motoristien ansiosta koira selvisi hengissä koettelemuksestaan moottoritiellä.