Ällistyttävä nainen ampuu jousipyssyllä jaloillaan – käsilläseisonnassa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jousipyssyn käyttö vaatii taitoa ja kokemusta, ainakin mikäli haluaa osua aseellaan maaliin. Vielä kovempia taitoja vaatii seistä käsillä, käsitellä jousta jaloillaan ja silti ampua nuolen maaliin. Tämä kaikki onnistuu brasilialaiselta Dominique Martinsilta.

Sirkusryhmä Re Tri Circon uskomattomalla videolla näemme, kuinka Dominique nousee ensin seisomaan käsilleen kahden liikennekartion päälle. Nainen ampuu jousipyssyn nuolen jaloillaan, ja onnistuu kaiken lisäksi osumaan avustajansa pitelemään kohteeseen.

Toisella videolla näemme toisinnon Dominiquen tempusta. Tällä kertaa huikea suoritus on kuvattu maalia pitelevän avustajan vinkkelistä. Uskomattomien temppujen esittämisen ohella Dominique Martins pyörittää Circonservando-järjestöä, jonka tavoitteena on opettaa lapsille ympäristötietoisuutta sirkuksen avulla.