Nyt sattui! Rullalautailijoiden mäenlaskulle karu päätös

Viihdeuutiset · Annika Kela

Joukko kaveruksia oli suunnannut kaupungin laidalla olevan mäen huipulle longboard-rullalautoineen. Yksi lautailijoista oli virittänyt kypäräänsä GoPro-kameran saadakseen hurjapäistä videokuvaa ystävysten huimasta laskusta.

Loiva mäki ja syrjäinen tie soveltui täydellisesti lonkkarilla laskemiseen. Sitten kaverit ottivat vauhtia ja lähtivät kiitämään alamäkeä kohti. Kaverusten epäonneksi ei mennyt aikaakaan kun yksi joukon etummaisista laskijoista oli nurin.

Sen seurauksena perässä laskeneet törmäsivät häneen aiheuttaen valtavan joukkokaatumisen. Tilanteesta on onnistuttu kuvaamaan tarkkaa videokuvaa ja hidastus osoittaa, että joukkokaatuminen teki kipeää.

Onneksi lautailijat olivat suojanneet päänsä kypärällä, sillä muuten olisi voinut käydä huonosti. GoPro-kameralla kuvannut laskija onnistui välttämään täpärästi onnettomuuden. Kunnianhimoinen ja vauhdikas temppu oli epäonnistunut kivuliaalla tavalla.