Stockmann mokasi perheenisän kakkutilauksen – korvaus yllätti kaikki!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

36-vuotias muusikko ja Helsingin kaupunginvaltuuston jäsen Hannu Oskala on ilahduttanut Facebookissa tapauksella, joka hänelle oli sattunut reilu viikko sitten. Oskala oli mennyt hakemaan Itäkeskuksen Stockmannista tilaamaansa 25 hengen prinsessakakkua tyttärensä nimiäisiin.

Oskalan yllätykseksi tilaus oli kuitenkin mennyt jossain kohtaa henkilökunnalta ohi eikä kakku ollut valmiina. Mies oli lähtenyt puoli kahdelta noutamaan tilaamaansa kakkua nimiäisiin, jotka alkoivat kolmelta. Stockmannin henkilökunta oli pienen selvittelyn jälkeen myöntänyt, että virhe oli tapahtunut heidän päässään. Henkilökunta oli alkanut tekemään puheluita ja selvitellyt, miten he voisivat asian korjata.

He olivat antaneet Oskalalle lopulta listan kakuista, joista hän sai valita viisi korvaavaa kakkua ison prinsessakakun tilalle. Oskala oli joutunut lähtemään kakunhakureissultaan kotiin tyhjin käsin, ja kotona olikin ollut vastassa ihmetteleviä katseita, kun mies oli tullut takaisin ilman juhlien päätarjottavaa.

Kello 14.45 ovikello oli kuitenkin soinut. Oven takana oli ollut Stockmannin työntekijä, joka oli saapunut pihaan taksin takakontti täynnä kakkuja. Perhe sai lopulta nimiäisiin viiden kakun kakkubuffetin suoraan kotiovelle kuljetettuna ja veloituksetta. Tässä nähtiin esimerkillistä asiakaspalveluhenkeä, jonka ansiosta alun sydämentykytyksistä huolimatta kumpikin osapuoli lopulta voitti.