Diandralle kultaa Dynamiittii-albumista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Diandran ensimmäinen suomenkielinen albumi Dynamiittii on ylittänyt kultarajan. Levy julkaistiin lokakuussa. Albumijulkaisua edelsivät kaksi single, Paha poika ja Onni on. Loppuvuodesta levyltä irroitettiin myös iso balladisinkku Kuitenkin.

– Aivan ihana juttu! Levynteko oli upeaa, mutta vaativaa. Nyt oltiin täysin eri tilanteessa kuin ensimmäisen levyn kanssa. Kultalevy kertoo nyt että oltiin oikeilla jäljillä ja musiikki on löytänyt kuulijansa. Olen hurjan onnellinen tästä ja haluan osoittaa valtaisat kiitokset faneille ja levyntekotiimille!, Diandra iloitsi uutisesta.

Levyn tuottajina ovat toimineet Sakke Aalto, MGI, Op Beats & Mats Takila ja Mikko Tamminen.

Parhaillaan Diandra keikkailee. Hän palasi juuri Keniasta, jossa vieraili EU:n kehitysyhteistyön teemavuoden lähettiläsmatkalla. Diandra laulaa myös juuri julkaistulla Mikael Gabrielin sinkulla Viimeisen kerran, joka nousi heti julkaisustaan Spotifyn ykköseksi.