Isä oli kuristavinaan tytärtään – tärkeän opetuksen vuoksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Tyttärensä turvallisuudesta huolehtiva perheenisä oli päättänyt opettaa neitokaiselle kuinka puolustautua tilanteessa, jossa päällekäyjä on saanut ahdistettua hänet selkä seinää vasten. Miehen muutaman vuoden takaisesta opetustuokiosta on kuvattu video, jossa on helppoja vinkkejä tilanteesta selviytymiseen.

Perheenisä otti tyttärensä kaulasta kuristusotteen ja painoi häntä seinää vasten. Mies kertoi, että kyseinen tilanne on nuorelle tytölle erittäin vaarallinen, jos ei hän tiedä miten pitää toimia. Isä kertoi, että monella on vääränlainen käsitys siitä, miten tilanteesta pääsee vapaaksi.

Tehokkaan puolustuskeinon avulla nuori tyttö pääsi voimakkaan isänsä otteesta vapaaksi. Hän laittoi kätensä kuristajan käsivarsien sisälle ja tarttui miestä kasvoista sormillaan. Sen jälkeen hän painoi peukaloillaan miehen silmiä.

Alakynnessä ollut tyttö pääsi tilanteen herraksi ja mies irroitti otteensa tytön kaulasta. Isä voi olla ylpeä siitä, että hänen nuori tyttärensä osaa puolustaa itseään tarpeen tullen. Toivottavasti videolla näytellyltä tilanteelta kuitenkin vältytään tosielämässä.