Lil Wayne pilasoittajan uhriksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vielä pari vuotta sitten Lil Wayne lukeutui Yhdysvaltain kohutuimpiin räppäreihin, ja mies oli uutisotsikoissa tempaustensa vuoksi lähes viikottain. Sittemmin tähti vaikuttaa rauhoittuneen, ja kohu-uutiset ovat jääneet vähemmälle.

Miami Beachin poliisit hälytettiin keskiviikkona Lil Waynen Floridassa sijaitsevaan kotiin. Viranomaiset saivat hätäpuhelun, jonka mukaan talosta olisi kantautunut neljä aseen laukauksen ääntä. Hälytys osoittautui kuitenkin pilasoitoksi.

Levy-yhtiö Young Money kertoi Twitterissä, ettei räppäri ollut edes kotonaan väitettyjen laukausten aikaan. Tämä on jo toinen kerta vähän ajan sisään, kun viranomaiset vierailevat Lil Waynen Floridassa sijaitsevassa kodissa. Pari viikkoa sitten poliisit hälytettiin paikalle epäilyttävän henkilön tunkeuduttua pihamaalle ja kurkisteltua talon ikkunoista sisälle.