Taapero kävi äidin meikkilaukulla – hauska tulos

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset ovat välillä pahanteossa tietämättään, että heidän puuhansa ovat väärin. Joskus käy kuitenkin niin, että heitä on kielletty menemästä jonnekin tai tekemästä jotain, mutta kiellettyjen asioiden kohdalla tilaisuuden tullen uteliaisuus on vienytkin voiton.

Videolla äiti on kuvannut tyttärensä selityksiä sille, miten hänen kasvonsa ovat yltä päältä huulipunassa vaikka äiti on käskenyt lastaan pysymään erossa hänen meikeistään. Tyttö yrittää selittää äidille, että väri on tullut mehujäästä, eikä se ole huulipunaa. Todisteet kuitenkin kertovat totuuden.

Monet vanhemmat ovat kuvanneet videolle lastensa hauskoja hätävalheita, kun he ovat yrittäneet päästä pälkähästä ja keksiä loogista selitystä tekemisilleen, vaikka he olisivat jääneet täysin rysän päältä kiinni. Lopulta tyttö kuitenkin pyytää äitiä pesemään huulipunan hänen kasvoiltaan pois, koska hän ei pidä sen sävystä. Epäselväksi jäi kuitenkin se, miten huulipuna oli tytön huulille päätynyt ilman äidin meikkilaukulla käyntiä.