Vanessa Hudgensin upea muodonmuutos lähentelee täydellistä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Disneyn menestyselokuvista tunnettu näyttelijätär Vanessa Hudgens on päättänyt vaihtaa hiustyyliään vastaamaan tämän hetken kuuminta trendiä. 26-vuotias tähti luopui pitkistä hiuksistaan ja leikkautti lyhyen hiusmallin.

ENNEN

Rocking @spell_byronbay daydreaming of summer

Kuva, jonka Vanessa Hudgens (@vanessahudgens) julkaisi

JÄLKEEN

Who needs a lob when you can have a bb (blunt bob)!! Thanks to my boo @kristinabarricelli @gemini14salon

Kuva, jonka Vanessa Hudgens (@vanessahudgens) julkaisi

Daily Mail -lehden mukaan Hudgens epäröi tyylinvaihdosta pitkään, sillä hiusten kasvattaminen on hidas prosessi, ellei halua käyttää hiustenpidennyksiä. Tähtösen ystäväpiirin jakamat muotikuvat kevään uudesta hiustrendistä inspiroivat lopulta neitokaista niin paljon, että hän päätti ryhtyä tuumasta toimeen.

Riskinotto kannatti, sillä lopputulos sopii näyttelijättärelle oikein hyvin ja pienikin vaihtelu virkistää. Tyylikäs leikkaus on sen verran pitkä, että hiukset saa tarvittaessa vielä hätäponnarillekin, mikä on kiireiselle nuorelle naiselle varmasti tärkeä ominaisuus.