Anonymous-hakkeriryhmältä karu viesti Kanye Westille

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kollektiivinen hakkeri- ja aktivistiryhmä Anonymous on julkaissut netissä videon, jossa yksi haktivisteista pitää suorasanaisen puheen Kanye Westille. Ryhmän jäsenet ovat seuranneet räppärin uran kehitystä ja monet ovat olleet pettyneitä siihen, kuinka mies käyttää vaikutusvaltaansa.

Haktivistien mielestä Kanye Westistä on tullut turhamaisuuden perikuva ja mies edustaa ylenpalttisella törsäilyllään ja leveällä elämäntyylillään kaikkea sitä, mikä tässä maailmassa on väärin. Anonymousin jäsen mainitsi puheessaan, että Kanye West on älykäs ja lahjakas ja kaiken lisäksi erittäin vaikutusvaltainen henkilö.

Hänellä olisi kaikki edellytykset käyttää valtaansa asioiden parantamiseen maailmassa. Sen sijaan, mies on keskittänyt energiansa turhamaisen elämän tavoitteluun.

Haktivistiryhmä muistutti, että Kanye Westillä olisi mahdollisuus tulla muistetuksi merkittävänä henkilönä, jolla oli vaikutusvaltaa muuttaa asioiden suuntaa paremmaksi. Videon lopussa haktivisti kuitenkin totesi pettyneenä, että toivo on menetetty Westin kohdalla ja hän tulee olemaan yksi mitätön kuuluisuus muiden joukossa.