Korjaaja hämmästyi – auton vikaan löytyi odottamaton selitys

Digi · Annika Kela

Englannin Cotswoldsissa iäkäs autonkuljettaja oli turhautunut Hondaansa, sillä auto ei enää suostunut kiihdyttämään kuin 65 kilometrin tuntivauhtiin. Auto oli lopulta viety paikalliselle korjaamolle, jossa moottorivikaa tutkittiin.

Korjaajien hämmästykseksi syy vikaan selvisi melkein heti, kun he alkoivat tutkia moottoria. Konepellin alla olevat tyhjät tilat oli täytetty pähkinöillä. Moottorin jokaisessa pähkinän mentävässä aukossa oli oravan muhkea ruokavarasto.

Metro-lehden mukaan korjaajat eivät olleet uskoa silmiään. Vanhuksen auto oli toiminut oravan varastona todennäköisesti jo pitkään, sillä pähkinöitä löytyi parin kilon edestä. Ainoa osapuoli, joka kärsi auton korjaustoimenpiteistä oli orava, joka menetti korjaamoreissun myötä arvokkaat pähkinävarastonsa. Toivottavasti orava oli jemmannut pähkinöitä muuallekin kuin auton moottoriin.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.