Jessica Lowndes hehkuu Instagramissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suositusta 90210-televisiosarjasta tunnettu näyttelijätär Jessica Lowndes tunnetaan myös kadehdittavan upeasta bikinivartalosta. Luonnollisen kaunis neitokainen ei ujostele esitellä kauniita muotojaan ja tähtönen onkin jälleen julkaissut netissä vietteleviä bikinikuvia.

Kuumilla ja paljastelevilla kuvillaan Jessica on saanut faninsa kuolaamaan. 26-vuotias kaunotar on kuvien perusteella viihtynyt Kalifornian Laguna Beachilla. Lowndes on Now-lehden haastattelussa kertonut millainen hänen kuntoilurutiininsa on. Säännöllinen liikunta on ylistetyn bikinivartalon salaisuus.

Jessica kertoi, että hän treenaa kolmesti viikossa kuntosalilla. Usein hänen apunaan on personal trainer, joka pitää huolen siitä, että kuntoilu on mahdollisimman monipuolista. Salitreenin lisäksi Lowndes käy joogatunneilla. Kaunottaren mukaan joogaaminen tekee hyvää mielelle ja keholle ja hyvinvointi näkyy myös ulospäin.

She's danger…

Kuva, jonka Jessica Lowndes (@jessicalowndes) julkaisi

Paddle Board Beach Laughing all day long @trustedtravelgirl

Kuva, jonka Jessica Lowndes (@jessicalowndes) julkaisi

The sun sets on an amazing day

Kuva, jonka Jessica Lowndes (@jessicalowndes) julkaisi