Etsintäkuulutus leviää Facebookissa: ”Karjapuskurilla varustettu Toyota RAW4”

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Suomessa tapahtuu yhä edelleen ikävän paljon auto-onnettomuuksia, joissa toinen osapuoli pakenee paikalta jäämättä selvittämään syyllisyyttä ja tarkistamaan syntyikö tilanteessa mahdollisesti henkilövahinkoja. Eilen iltapäivällä tällainen tilanne sattui Riihimäellä.

Parhaillaan Etelä-Suomessa etsitään varustettua Toyota RAW4 -maasturia, jonka karjapuskurissa on todennäköisesti jonkinasteisia vaurioita ja lisävalosta puuttuu musta muovireunus. Perheenisä kertoo julkaisemassaan päivityksessä, että noin 40-vuotiaan naisen kuljettama auto osui hänen poikansa auton kylkeen, minkä jälkeen kuljettaja pakeni paikalta. Havainnot voi soittaa Riihimäen poliisille.

– Tänään klo 15.15. tapahtui Arjavirrankadulla Riihimäellä auto-onnettomuus, jossa Hyrian koulukeskuksen pihalta musta karjapuskurilla varustettu Toyota RAV4 -maasturi ajoi poikani auton kylkeen. Kromatussa karjapuskurissa oli kiinni kaksi pyöreää lisävaloa, joista toisesta irtosi törmäyksessä musta muovireunus.

– Autoa ajoi noin 40-vuotias nainen, joka puhui matkapuhelimeen osuessaan sivulliseen ajoneuvoon. Pojan VW Polo kääntyi törmäyksen voimasta poikittain ajoradalle ja vioittui koko oikealta kyljeltään sivupeilistä takalokasuojaan, syyllinen pakeni paikalta. Mikäli tällainen Toyota tulee vastaan, niin olkaa ystävällisiä ja ilmoittakaa asiasta Riihimäen poliisilaitokselle 0295 430 311 (vaihde). Saa jakaa ja kertoa.

Julkaisu käyttäjältä Petri Muranen.