Pikkutyttö ei halunnut rokotteita – äiti kuvasi tunnekuohun videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Daily Mail uutisoi eilen arkistovideosta, jossa kouluikäinen Michaela oli mennyt perheensä kanssa lääkärin vastaanotolle, sillä hänelle ja hänen veljelleen oli tarkoitus laittaa tarvittavat rokotukset. Lääkärin huoneessa lapsukaisille tehtiin terveystarkastus ja sen jälkeen oli aika kääriä hihat.

Ilmeisesti Michaela ei ollut tietoinen, että lääkärissä laitettaisiin myös rokotukset, sillä hänen ilmeensä muuttui heti, kun hän näki rokoteneulat. Pelkoa ei myöskään vähentänyt se, että vieressä tytön veli pelotteli rokotteiden aiheuttamalla kivulla.

Perheenäiti on kuvannut videolle tyttärensä tunteiden kuohun, kun lääkäri alkoi laittaa rokotetta. Michaela ei tiennyt miten päin istuisi ja hän alkoi hysteerisesti nauraa, itkeä ja laulaa lääkärin operoidessa.

Hassulta videolta käy ilmi, että rokotus ei lopulta edes sattunut niin paljoa kuin tyttö luuli sen sattuvan. Veljen pelottelu oli nähtävästi onnistunut, sillä tyttö oli paniikissa odottanut järkyttävää kokemusta. Ehkä seuraavalla kerralla Michaela suhtautuu asiaan aivan eri tavalla.