Mies ulostanut jo 19 auton konepellille – poliisi etsii kakkakeppostelijaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltain Ohiossa on käynnistetty operaatio ilkivaltaa tekevän miehen etsimiseksi. Paikallisen miehen epäillään sotkeneen autoja ulosteellaan. Kahden vuoden aikana poliisi on kirjannut yhteensä 19 ilmoitusta, joiden mukaan autojen konepellit oli yön aikana sotkettu jätöksillä.

Splash
Splash

Paikalliset asukkaat ovat olleet huolissaan miehen arveluttavasta käytöksestä ja viranomaiset ovat todenneet, että epätavallisesti käyttäytyvä mies saattaa olla vaarallinen. Poliisioperaatio on saatu vihdoin käyntiin, sillä eräs sivullinen ohikulkija oli saanut miehen kiinni itseteossa.

Silminnäkijä oli onnistunut ottamaan kuvan miehestä, joka ulosti parkkeeratun auton konepellille varhain aamuyöllä. Poliisin mukaan ei ole epäilystäkään, etteikö kyseessä ole sama mies. Kunhan mies saadaan jäljitettyä ja pidätettyä, voidaan DNA-testin avulla tarkasti selvittää, onko kyseinen mies kaikkien törkeyksien takana.

Poliisin mukaan osa autonkuljettajista on saattanut jättää ilmoittamatta sotkemisesta, joten miehen ulostamisvyyhti on voinut olla jopa laajempi kuin mitä poliisin tiedossa on. Daily Mail -lehden mukaan kuva miehestä on lähtenyt laajaan jakoon sosiaalisessa mediassa ja autojen kuljettajat haluavat saada sotkijan pikimmiten vastuuseen teoistaan.