Entourage-tähti tekee valas-dokumentin – DiCaprio teki avokätisen lahjoituksen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suositusta Entourage-sarjasta tunnettu näyttelijä Adrian Grenier on päättänyt toteuttaa ohjaaja-ystävänsä Josh Zemanin kanssa mielenkiintoisen dokumenttiprojektin. Miehet aikovat dokumentoida maailman harvinaisimpien ja yksinäisimpien valaiden elämää.

Dokumenttiprojektin rahoitusta varten on perustettu Kickstarter-yritys, joka hakee rahoittajia ja lahjoittajia dokumentin tuottamista varten. Luonnon ystävänä ja eläintenoikeuksien puolustajana Grenier on ilmaissut halunsa auttaa dokumenttinsa tuottojen avulla merten suuria nisäkkäitä.

The Lonely Whale -dokumenttiprojektin rahoitus on lähtenyt hyvin käyntiin ja hiljattain kuuluisa näyttelijä Leonardo DiCaprio teki suuren lahjoituksen miesten projektille. Daily Mail -lehden mukaan DiCaprio lahjoitti dokumenttiprojektille 50.000 dollaria.

Zemanin ja Grenierin tavoitteena oli kerätä 300.000 dollaria dokumenttia varten. Miehet ovat jo aikoja sitten päässeet tavoitteeseen, sillä valaiden ystävät ovat innostuneet projektista ja lahjoittaneet suuria summia asian hyväksi. Dokumentin tekeminen on saanut vihreää valoa ja nyt voidaan mielenkiinnolla odottaa, millaisen dokumentin miehet saavat kuvattua yksinäisistä valaista.