Jennifer Lopezin suhdeseikkailu jatkuu – yhdessä vai ei?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Latinopoppari Jennifer Lopez ikuistettiin äskettäin jälleen yhdessä exänsä Casper Smartin kanssa. Pari on nähty useita kertoja yhdessä eronsa jälkeen, ja huhut romanssista ovat samalla yltyneet. Kaunotar kuvattiin Smartin kanssa Nick Jonasin järjestämässä tapahtumassa ja sen jälkeen klubikeikalla.

Splash
Splash
Splash
Splash

Vaikuttaisi siltä, että pariskunnan välit ovat vähintäänkin lämmenneet, elleivät vallan roihahtaneet. Tarkkasilmäisimmät nimittäin näkivät Lopezin ja Smartin hempeilevän House of Bluesissa järjestetyllä keikalla Hollywoodissa.

Pariskunta erosi noin vuosi sitten pettämishuhujen saattelemana. Erosta huolimatta Lopez ja Smart pysyivät ystävinä. Parin yhteenpaluusta on huhuttu moneen otteeseen ja vaikuttaisi siltä, että yhdessä vietetty aika viestisi romanssinpoikasesta. Toistaiseksi pari on pitänyt matalaa profiilia eikä kumpikaan ole myöntänyt suhdetta julkisesti.