Karmiva näky videolle – kuljettaja vältti ketjukolarin täpärästi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Auton kojelautakamera on kuvannut videolle hetken, jolloin autonkuljettaja huomasi edessään tapahtuneen valtaisan ketjukolarin. Kauhistuttavalta videolta käy ilmi, että vain hetkeä ennen mies oli vauhdikkaasti ohittanut toisen ajoneuvon huonossa ajosäässä.

Näkyvyys tiellä oli olematon, joten edessä häämöttävä kolaripaikka ei näkynyt kuljettajien näkökentässä. Kun kuljettajat viimein näkivät onnettomuuspaikan oli jo liian myöhäistä jarruttaa. Videolta näkyy kuinka kuski ohitti täpärästi tien viereen pysähtyneet autot.

Sen jälkeen autoilijan takaa ilmestyi rekka, joka ajoi suoraan kohti pysähtyneitä autoja. Tapahtumapaikka oli kaaottinen. Ihmiset pyrkivät ulos autoistaan ja juoksivat pois kolaripaikalta. Parin vuoden takaisen kolarivideon kuvauksessa ei lue, missä kyseinen kolari on sattunut, mutta tietojen mukaan kolarissa oli osallisena yhteensä 40 autoa. Video muistuttaa autoilijoita siitä, että maltti on valttia, etenkin huonolla ajokelillä.