Petra Nemcova alusvaatemalliksi – tässä ensimmäiset maistiaiset

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippumalli Petra Nemcova oli taannoin Aasian tsunamin vuosipäivänä jälleen otsikoissa, koska menetti katastrofissa miehensä ja julkaisi nyt verkossa koskettavan muistoviestin miehelleen. Viime aikoina Petralla on mennyt malliurallaan lujaa, sillä äskettäin hän teki merkittävän uuden mallisopimuksen.

Ultimo-alusvaatemerkin pitkäaikainen mainoskasvo Abigail Clancy sai ä on nimittäin saanut lähtöpassit yrityksen edustajana, ja tilalle pestattiin Petra Nemcova. Nyt uuden sopimuksen tuloksia saadaan ihailla Ultimon uusissa mallikuvissa.

35-vuotias tsekkiläinen huippumalli Petra Nemcova on tsunamin jälkeen toiminut useissa hyväntekeväisyystoimissa, joilla on autettu muita tsunamin uhreja ja lähiomaisia. Koko maailmaa järisyttäneen katastrofin muistotilaisuuteen tähtönen halusi osallistua henkilökohtaisesti. Nemcova julkaisi kuvia vierailultaan myös sosiaalisessa mediassa.