DJ-supertähti aloitti malliuran – erosi heti tyttöystävästään

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kuuluisa DJ-tähti Calvin Harris on eronnut tyttöystävästään Aarika Wolfista seitsemän kuukauden seurustelun jälkeen. The Sun -lehden mukaan parin eroamisesta on huhuttu jo kuukauden verran, mutta nyt se on virallistettu.

Emporio Armani
Emporio Armani

Tulevana kesänä Suomeen saapuva Harris on nyt siis sinkkumies. Äskettäin mallisopimuksen Emporio Armanin kanssa solminut DJ-tuottaja on lähipiirin mukaan keskittynyt keikkailemiseen ja matkusteluun, joten poikamieselämä sopii miehen elämäntilanteeseen nyt paremmin kuin hyvin.

Jää nähtäväksi pysyykö mies kauaa sinkkuna, sillä Daily Mail -lehden mukaan skottikomistuksella on paljon kysyntää. Muun muassa laulajatar Taylor Swiftin huhutaan iskeneen silmänsä Calviniin, sillä BRIT Awards -gaalan jatkoilla tähtien nähtiin hempeilevän keskenään. DJ-Supertähdellä on todennäköisesti vauhdikas sinkkukevät ja -kesä luvassa. Calvin Harris saapuu kesällä Suomeen keikalle Provinssi-festivaaleille Seinäjoelle.