Tinder Plus etsii lomaromanssia jo ennakkoon

Digi Matkailu · Annukka Heikkilä

Tinder kuuluu suosituimpien älypuhelinsovellusten joukkoon ainakin sinkkujen keskuudessa. Nyt Tinder on julkaissut uuden Tinder Plus -päivityksen, jonka avulla tulevia lomarakkauksia pystyy etsimään ulkomailta jo ennen matkustamista.

Päivityksessä on myös kelausmahdollisuus, minkä avulla vahingossa sivuun pyyhitty henkilö on mahdollista saada takaisin puhelimen näytölle. Tinder kertoo uudessa blogitekstissään päivityksen tuomista uusista ominaisuuksista, jotka kiinnostavat varmasti monia.

Paljon matkusteleville sinkuille iloa tuottaa varmasti Passport-ominaisuus, jonka avulla voi selata kiinnostavia ihmisiä tulevassa lomakohteessa jo ennen kuin on edes samassa maassa. Tinder Plus -sovelluksen saa myös Android Wearable -kelloon, jos haluaa pysyä kärryillä reaaliajassa uusista kontakteista tai mahdollisista treffipyynnöistä.

Rewind-toiminto antaa Tinderin käyttäjän kelata taaksepäin, jos vahingossa pyyhkäisee ohi jonkun kiinnostavan henkilön. Moments-toiminnolla pystyy jakamaan jonkin tilannekuvan suoraan kaikille yhteensopiville kontakteille ja pystyy myös selailemaan muiden hetkiä ja tutustumaan heihin kenties hieman paremmin. Tilannekuvat säilyvät vain vuorokauden sovelluksessa, joten kuvien jakamisella ei tarvitse pelätä lähettävänsä jonkin nolon kuvan puolitutulle ikuisiksi ajoiksi.

Hauska yksityiskohta uudessa päivityksessä Huffington Post -lehden mukaan on se, että se maksaa yli 30 vuotta täyttäneille enemmän. Yhdysvalloissa päivitys maksaa 18 – 29 -vuotiaille 9,99 dollaria, mutta yli kolmekymmentä täyttäneille sovelluksen ostaminen maksaa 19,99 dollaria. Tinderin puolesta kommentoinut Rosette Pambakian perustelee hintaa niin, että yli 30-vuotiaat ovat valmiita maksamaan enemmän, joten siksi sovellus on heille kalliimpi.