Vaarallinen harrastus – mies yhdisti ilmapallot ja pytonkäärmeet

Viihdeuutiset · Annika Kela

Brasilialainen Arteval Duarte tunnetaan uhkarohkeana hulluttelijana. Mies on tehnyt useita hurjapäisiä stuntteja ja osassa tempuista on mukana kaksi suurta pytonkäärmettä. Netissä on hiljattain julkaistu video miehen kauhistuttavasta käärmetempusta.

Stuntissa Arteval lähestyy käärmeitä puhaltaen ilmapalloa suussaan. Kun mies on saavuttanut lähietäisyyden, hyökkäävät käärmeet palloon kiinni poksauttaen sen näyttävästi. Käärmeiden ja miehen etäisyys on vain kymmeniä senttimetrejä.

Tällä kertaa mies selviytyi tempusta ehjin nahoin. Daily Mail -lehden mukaan mies on harjoitellut käärmeiden ja hämähäkkien käsittelyä ja kouluttamista yli 15 vuotta ja hän kokee olevansa taitava temppuilija. Duarten yksi tunnetuimmista tempuista, on stuntti, jossa hän laittaa suuhunsa valtavan määrän tarantelloja.

Kuten arvella saattaa, loukkaantumisilta ei ole vältytty. Käärmeet ovat temppuillessa purreet miestä ja hänen käsissään on siitä muistona suuria arpia. Silti hän on jatkanut uhkarohkeaa harrastustaan. Näitä temppuja ei kannata tehdä perässä.