Unelmaduuni? Mies saa palkkaa prostituoitujen käyttämisestä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australiassa on pieni ryhmä yksityisetsiviä, jotka saavat palkkansa siitä, että he paljastavat laittomia bordelleja tai seksiä myyviä palveluntarjoajia. Etsivät ovat siitä erikoisessa roolissa, että he saavat suorittaa koko seksinostotapahtuman alusta loppuun asti.

Heille siis maksetaan siitä, että he harrastavat seksiä prostituoitujen kanssa. Eräs John-nimellä esiintyvä etsivä on antanut haastattelun Australian News -lehdelle ja kertonut omakohtaisista kokemuksistaan tästä hieman epätavallisesta työstä.

60-vuotias mies ei voisi toivoa leppoisampaa eläkepäivien työtä. Hän harrastaa seksiä prostituoitujen kanssa ja ostaa heiltä erilaisia palveluita ja saa siitä vielä palkkaa.

John on kertonut, että hän ei tee työtä rahasta eikä saakaan isoa palkkaa bordellien ilmiantamisesta. Hän kuitenkin nauttii työstään ja on onnellinen siitä, että hänelle maksetaan sellaisesta asiasta, josta moni muu joutuisi itse maksamaan ison rahasumman.