Alaston mies pidätettiin tuskallisesti – sähkötainnuttimella penikseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTubesta löytyy videoita, joissa uhkarohkeat pilailijat ampuvat omasta vapaasta tahdostaan itseään tai kaveriaan sähkötainnuttimella. Nyt eräs alaston rikollinen sai kokea tuskallisen sähköshokin suoraan penikseensä vasten tahtoaan.

Tiffany Stoffer on saanut kuvattua videolle, kun poliisi yrittää saada kiinni alastomana pakoon juoksevaa miestä. Poliisi pääsee tarpeeksi lähelle, että hän pystyy ampumaan sähkötainnuttimella miestä pysäyttääkseen tämän.

Poliisi osuu tainnuttimella miestä ilmeisesti suoraan penikseen, minkä seurauksena hän kaatuu suoraan maahan tuskissaan. Tainnuttimesta on mennyt miehen kehoon peniksen kautta luultavasti tuhansia voltteja sähköä. Ehkäpä tämän kokemuksen jälkeen mies oppii olemaan lähtemättä alasti pakoon poliisia, jolla on mukanaan hieman järeämpiä aseita.