Motoristi pakeni poliisia ostoskeskuksen läpi – helikopteri kuvasi hurjan tempun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadan Surreyssa nähtiin helmikuussa erikoinen takaa-ajo, kun poliisia paennut mies ajoi moottoripyöränsä paikallisen ostoskeskuksen läpi. Viranomaiset ovat nyt julkistaneet videomateriaalia, joka paljastaa miten välikohtaus eteni.

Kaikki alkoi, kun poliisit saivat ilmoituksia varomattomasti ajaneesta motoristista. Mies ei suostunut pysähtymään viranomaisten vaatimuksista huolimatta, mikä johti takaa-ajoon pitkin kaupungin katuja. Kuin suoraan elokuvista olevan takaa-ajon aikana moottoripyöräilijä huristeli muun muassa paikallisen Guilford Town Centre -ostoskeskuksen läpi.

Kukaan ei vahingoittunut hurjan välikohtauksen aikana. Noin nelikymppiseksi kuvailtu mies onnistui pakenemaan poliiseja loppuun asti, eivätkä paikalliset viranomaiset ole vieläkään onnistuneet selvittämään mysteerimotoristin henkilöllisyyttä.