Paljaat rinnat vilahtivat piirretyssä – jakso vedettiin pois netistä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen Nickelodeon-televisiokanava tunnetaan eriyisesti lapsille ja nuorille tarkoitetuista ohjelmistaan. Kanavan tunnetuin animaatiosarja lienee Suomessakin suosittu Paavo Pesusieni. Nyt Nickelodeon on noussut otsikoihin eräässä piirrosarjassa vilahtaneen paljaan pinnan merkeissä.

Nickelodeon-kanava esitti 5. marraskuuta Oggy and the Cockroaches -sarjan jakson, jossa vilahti nopeasti piirroskuva paljasrintaisesta naisesta. TMZ-sivuston mukaan jaksoa katsonut amerikkalaislapsi huomasi tämän, eivätkä hänen vanhempansa olleet asiasta mielissään.

Oggy and the Cockroaches -sarjan jakso on sittemmin poistettu Nickelodeonin verkkosivuilta. Kohua herättänyt kohtaus levisi kuitenkin uutisen myötä nopeasti internetissä, ja se on nähtävillä esimerkiksi Youtube-palvelussa.